kolmapäev, 30. märts 2011

Mürgijõgi

Meie poeg armastab maakaarte joonistada. Enamasti on neil mõni peidetud aare, teid, mida mööda liikuda, vahel veekogusid, väravaid ja igasugu muid objekte. Viimastel kaartidel on olnud mürgijõgi. Ja laps lisab üksikasjaliku õpetuse, kuidas ma peaksin selle kaardi järgi minema, et vältida mürgijõkke sattumist. Fukushima?

See seostub sõnumiga, mille ma eile meilile sain: kutse ühispalvele tuumajaamas kasutatud saastunud veele: palun andesta! Me täname sind, me armastame sind!

Vesi ei ole Sinu või minu, Eesti või Jaapani. Vesi on üks igal pool, alatises ringluses. Me oleme ise ka suuremalt jaolt vesi. Ja inimmõttel on võimas loov jõud, ühendatud mõttel veel eriti. Igal täistunnil on kuskil keskpäev...

TJT

Kõikidele inimestele maailmas
Palun saatke oma armastuse ja tänupalved veele, mis on Jaapani Fukushima tuumajaamades.

Suurte üheksanda astme maavärinate ning kaasnevate tsunaamide tagajärel on 10 000 inimest ikka veel kadunud... Õnnetusjuhtumist on kulunud 16 päeva. Mis teeb olukorda hullemaks, on vee leke Fukushima tuumajaamades, mis omakorda saastab ookeani, õhku ning ümbritseva piirkonna vee molekule.

Inimmõistus pole suutnud kuigi palju teha olukorra leevendamiseks, me vaid püüame maha jahutada radioaktiivse materjali raevu reaktorites, kallates neile vett.
Kas polegi rohkem midagi teha?

Arvan, et on. Üle kahekümne aasta kestnud hado mõõtmiste ja veekristallide pildistamise tehnoloogia uurimise tulemusena olen näinud vett muutumas positiivseks puhastes inimpalvete võngetes, sõltumata vahemaast.

Albert Einsteini energia valem - E=MC2 tähendab tegelikult -- Energia = inimeste arv korda nende teadvuse ruut.

Nüüd on aeg mõista tõelist tähendust. Ühendame oma palved kui kaaskodanikud Maal. Ma soovin paluda kõigil inimestel, mitte ainult Jaapanil, vaid kõigil inimestel üle Maa aidata meil leida väljapääs kriisist sellel planeedil.

Palve on järgmine.
"Me saadame oma armastuse ja tänulikkuse mõtted kogu veele, mis on Fukushima tuumajaamades".
Kuupäev ja kellaaeg:
31. märts 2011
kell 12:00 (lõunaajal) igas ajavööndis.


Palun korrake järgmist fraasi:
"Vesi Fukushima tuumajaamas, meil on kahju, et oleme sind pannud kannatama.
Palun andesta meile.
Me täname sind,
Me armastame sind.
"

Palun korrake seda häälega või vaikselt oma meeles. Korrake seda kolm korda, hoides käsi palveasendis südamel. Palun olge siirad.
Tänan teid südamest.

Armastuse ja tänulikkusega,
Masaru Emoto
Vee Sõnumitooja

Sarnasel teemal "Koosolemise jõud".

2 kommentaari:

Veera ütles ...

Teie: Inimmõttel on võimas loov jõud, ühendatud mõttel veel eriti.

Olen sellega täielikult nõus. Heade mõtete kogumit tuleb igati toetada.
Kuid inimmõte võib olla ka negatiivne, ja mis saab siis?

Sattusin gismeteo.ru kaudu lugema uudist, et hiinlase andmetel olla jaapanlased vahetult enne maavärinat katsetanud mingit uut aatomividinat sügaval ookeani põhjas, mille käigus olla tekkinud ootamatu tõrge ning selle tagajärjel tohutu plahvatus, mis kutsuski esile maavarina ja sellele järgnenud tsunami. Plahvatuse kohal toimus samaaegselt ka võimas radiatsiooni leke, mille varjamiseks ollagi jaapanlased imiteerinud Fukushima aatomijaamas avarii. Artiklis on toodud ka viiteid.

Kumba väidet võiks siis uskuda, kas ametlikku või nn. "vandenõu teoreetikute" oma?!

Kui meenutada väiteid, et Estonia läks põhja siiski mitte vesiiri kahjustuse tõttu ning et Ameerika kaksiktornide kokkuvajumises oli lennuki tabamus vaid "suitsukatteks", siis....

Laps Eestis ütles ...

Eks me koge seda kogutud negatiivsete mõtete mõju igapäevaselt ka siinsamas meie ümber. Palju on vaesust ja hoolimatuse probleeme - ja paljud inimesed ise ka ei usu, et nad võiks olla paremat väärt.

Üks põhjusi, miks ma seda blogi pean, on selleks, et kasvõi ainult iseendale tõestada, et see meedia, mida tehakse enamasti ainult paaril ruutkilomeetril Tallinna südalinnas, ei tea elust pooli asjugi. Ja armastusest ei räägi ta enamasti üldse midagi. Ja miks me peaks uskuma meediat rohkem kui iseennast? Aga ometi on see nii tavaline: meedia kirub ees ja inimesed takka. Kui ometi on võimalus elada ka teistmoodi -- mingites piirides saame kõik valida õnnelikuma, harmoonilisema ja rahulikuma elu.
Mina soovingi sellele keskenduda.