laupäev, 27. oktoober 2007

Kehastunud armastus

Ma vaatan oma lapsi, kui nad magavad. See on mu lemmikvaatepilt juba oma laste eelsest ajast. Puhas rahu ja armastus. Vaatepilt, mis tekitab minus parimaid tundeid. Ja kuidas nad ärkavad... Esimesena ärkab väike poeg ja sageli on tema esimeseks tööks minna oma õde kallistama. Siis nad mängivad mõnda aega voodis, sest õeke ei taha kohe tõusta, talle meeldib pikkamisi ärgata. Ja ikka koos armsate inimeste ja kallistustega.
Mulle tundub, et väike laps on justkui tehtud armastusest (eriti just magav laps). Või on nad armastuse saadikud kusagilt mujalt, paremast ilmast? Vaatan ja mõtlen ja tunnen, et inimene on armastus.
Vist isegi see inimene, kes internetis koledaid kommentaare kirjutab.
Tipp Ja Täpp

1 kommentaar:

Laps Eestis ütles ...

Opening Doors Within
Eileen Caddy

Uus arusaam on nagu oma kodu soojuses istutatud seeme. Seemnest võrsunud taimekest ei saa kohe välja viia, enne kui ta pole piisavalt tugevaks kasvanud, et
seista vastu välistele mõjudele. Nii on ka uue arusaamaga: see ei saa tekkida hetkega nagu mustkunstnik tõmbab kaabust jänese välja. Läheb aega, et see koguks ainet ja vormi. Seda on vaja järgi proovida mõnega, enne kui seda saab jagada paljudega. Selle tegemiseks on vaja suurt armastust ja kannatlikkust, on vaja pühendumust ja andumust. See toimubki praegusel uue ajastu ajal. See on väga värske. Sünnivad paljud ideed ja kontseptsioonid. Igatühte neist tuleb järele proovida, mõista, armastada ja hellitada. Kui sa oled uue ajastu odaots, siis sul tuleb olla valmis minna edasi hirmudeta ja järgi proovida uusimatest uusimat.