kolmapäev, 10. oktoober 2012

500.


Ongi viiesajas postitus käes. Kuue aasta jooksul on neid siis nii palju ilmunud ja muist mustandeid on jäänud ka avaldamata. Mõni lugu on ka teiste kirjutatud, aga neid võiks olla palju rohkem. Lugejaid on põhiliselt siis, kui uue loo välja panen, aga teistel päevadel ka ikka keegi vaatab. Väike püsilugejaskond on ka. Ja mul on sellest hea meel. Hea on tunda, et kusagil on veel inimesi, keda ma küll isiklikult ei tunne, aga kes vähemalt mingil määral jagavad sama mõttemaailma. See on võimalus kogeda enda kuulumist kuhugi, koosolemist, energia liikumist ja inspiratsiooni.

Leidsin hetk tagasi oma postkastist sellise laiemale lugejaskonnale saadetud tervituse ja annan järele kiusatusele see siin teises ühenduses ära tuua:
Täna on vaimse tervise päev! Tsiteerides filmi "Mehed ei nuta": "Seltsimehed, ärge liigutage, ärge kulutage energiat", pakun välja viisi, kuidas seda lihtsalt saavutada... rõõmustage TEISTE tegemisi krooninud edu üle... ja tekib positiivne õnne ja rõõmu kaassõltuvus...:)
Ütleks veel midagi pidulikku, aga ei tule nagu pähe. Patsutan siis lihtsalt endale mõttes õlale ja lähen sahvrit koristama.

Ilusat päeva Sulle ka, armas lugeja!


TJT

Kommentaare ei ole: